Frank van der Lende duikt in de beste festivals

Frank van der Lende staat komende zomer voor zijn radioprogramma op NPO 3FM op verschillende festivals in het land. Zo staat hij op de Zwarte Cross, Lowlands en Pinkpop. Deze zomer duikt hij iedere week vol overgave in de beste festivals om de sfeer op te slurpen, de artiesten te spreken en de beste live tracks te laten horen. Frank is deze zomer op maar liefst elf festivals.

In zijn 3FM-programma Franks Feestje is te horen wat er dag en nacht te beleven is en kunnen festivalbezoekers bijvoorbeeld meedoen met ‘Stuntje voor een Muntje’ en ‘Op je Flikker voor een Sticker’.

Naast zijn radiouitzending verschijnt er na ieder festival ook een nieuwe aflevering van Franks Youtubeserie ‘Ga je lekker?!’. Hij bespreekt in zijn parmantige festivaloutfit samen met de festivalgangers de ongemakken, de geluksmomenten en de blijvende herinneringen. Frank: “Een festival is dé manier om even te ontsnappen aan de gekke wereld. En omdat je niet naar alle festivals kan, neem ik je mee! Pak m’n hand en let’s go crazy.”

Foto: Hans-Peter van Velthoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *