Friends komt naar Netflix

Vanaf 1 januari 2018 zullen alle afleveringen van de populaire tv-serie Friends te zien zijn op Netflix. De tien seizoenen van de serie zullen allemaal vanaf het nieuwe jaar te zien zijn via de streamingsdienst.De serie gaat over een groep twintigers in New York die elkaars beste vrienden zijn en met veel alledaagse problemen te maken krijgen. Op dit moment moeten de fans het doen met de herhalingen die te zien zijn op Comedy Central.

De geruchten waren er al langer nadat Netflix een tweet de wereld in stuurde waarin  een plaatje van Facebook te zien was met daarop een aantal openstaande vriendschapsverzoeken. Voor veel fans van de serie was dit bericht reden om te concluderen dat Friends naar Netflix zou komen en dit is nu bevestigd door het platform.

In Nederland was de serie onder andere op Net5, Yorin, Veronica, RTL5 en Comedy Central te zien. In 2000 won Friends een Zilveren Televizier-Tulp voor het beste buitenlandse programma van dat jaar. De eerste aflevering van de serie werd op 22 september 1994 uitgezonden. De laatste aflevering dateert van mei 2004. De laatste aflevering werd door Entertainment Tonight uitgeroepen als het grootste tv-moment van het jaar 2004. Toch was de laatste aflevering niet de best bekeken aflevering van de serie. Dat was namelijk de aflevering “The One After the Superbowl” uit het tweede seizoen. In de serie zijn onder andere de acteurs Jennifer Aniston, Matt LeBlanc en David Schwimmer te zien.

 

foto: Flickr

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *