Geen tweede seizoen voor 6 Inside

Het actualiteitenprogramma 6 Inside met Jan Versteegh en Albert Verlinde stopt. Het programma, dat sinds het begin van dit jaar op SBS6 te zien is, krijgt na de zomer geen nieuw seizoen. 6 Inside stopt op 28 juni en na de zomer introduceert de familiezender een nieuwe vooravond.

“6 Inside heeft de tijd gekregen om zich te ontwikkelen maar de kijker heeft het programma helaas niet omarmd”, zegt televisiedirecteur Marco Louwerens van Talpa Network. “Achteraf gezien hebben we het programma in ons enthousiasme misschien te snel op de buis willen brengen.”

Eerder deze week leek er nog totaal geen spraken van het einde van 6 Inside, toen Verlinde aangaf dat John de Mol ‘oké’ was met de lage kijkcijfers. “De kijkcijfers zijn niet wat je wil, die zijn gewoon te laag. Maar ik heb het ongelooflijk naar mijn zin en John is heel oké ermee”, zei hij in Onze Man In Deventer op NPO Radio 1.

Verlinde gaf wel aan dat er binnenkort een gesprek met de directie zou plaatsvinden. “We gaan nu eens met elkaar praten wat we precies gaan doen en er komen zelfs wat andere ideeën voorbij. Voor andere programma’s” Hij vervolgde: “Ik weet niet of het sneuvelt, maar ze zijn wel aan het kijken hoe ze het beter kunnen maken.”

Foto: Screenshot SBS6

Geef een reactie