Geraldine Kemper maakt overstap naar RTL

Geraldine Kemper maakt de overstap naar RTL, waar zij de Videoland-versie van Expeditie Robinson zal gaan presenteren. Ook neemt de presentatrice de rol van Jamai als backstagereporter over bij The Voice of Holland, nu Jamai na het vertrek van Wendy van Dijk The Voice Kids gaat presenteren.

RTL-baas Peter van der Vorst is erg blij met de komst van Geraldine. “We hebben al heel lang een oogje op Geraldine”, reageert hij. “Ik kijk er naar uit om de komende jaren samen met haar te gaan werken aan mooie nieuwe formats waarin ze haar talenten nóg verder kan ontplooien.”

De 29-jarige Geraldine vertrekt na tien jaar bij BNNVARA, waar zij onder meer Try Before You Die, Spuiten en Slikken, Je Zal Het Maar Zijn en 3 op Reis presenteerde. “Het is even slikken om het warme nest te verlaten, maar ik ben klaar voor de volgende stap”, zegt de kersverse RTL4-presentatrice.

BNNVARA roemt het ‘onbevangen enthousiasme en interesse voor persoonlijke verhalen’ van Kemper. “We kijken met heel veel plezier en trots terug op alles wat ze voor ons heeft gemaakt. We gaan Ger ontzettend missen en wensen haar veel succes en plezier bij RTL”, aldus de omroep in een reactie.

Welke andere programma’s Geraldine gaat doen, wordt later bekendgemaakt.

Foto: RTL / Nick van Ormondt

Geef een reactie