Gerard en Gordon in The Voice Senior

Gerard Joling en Gordon zijn toch samen te zien in The Voice Senior, zo maakte RTL bekend. Eerder werd alleen bekend dat Gordon te zien is in het programma, nu lijkt het conflict tussen Gerard en Gordon te zijn opgelost. Eerder gingen er al geruchten over een mogelijk komst van het bekende tv-duo.

Naast Gerard en Gordon die plaatsnemen in de vierde stoel zijn ook Angela Groothuizen, Ilse DeLange, en Marco Borsato  te zien in de nieuwe talentenjacht.

Eerder werd bekend dat Ali B plaats zou gaan nemen in de jury, maar nu lijkt het erop dat bieden partijen daar nog vanaf zien. Wendy van Dijk en Martijn Krabbé presenteren net als The Voice of Holland en The Voice Kids ook The Voice Senior. De eerste aflevering van The Voice Senior is vrijdag 24 augustus te zien bij RTL4.

Na The Blind Auditions gaan de talenten door naar The Knockouts, uiteindelijk staan de laatste acht talenten in de grote finale. De winnaar mag een EP opnemen en krijgt deze op vinyl uitgereikt. Daarnaast mag hij of zij optreden op het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Foto: RTL

Geef een reactie