Gezocht: Columnist Temptation Island - Showbizznetwork

Gezocht: Columnist Temptation Island

Ben jij Temptation Island-fan én vind jij het leuk om te schrijven? Wij zijn op zoek naar een columnist! Wil jij later in de media werken? Geef een boost aan je CV met Showbizznetwork. Of vind je het gewoon leuk om te schrijven? Reageer dan en wordt onze nieuwe Temptation Island-columnist!

Showbizznetwork.nl biedt naast het laatste nieuws uit de entertainment-wereld nog veel meer. Al een aantal jaar deelt onze columniste Yvette haar theorieën over Wie is de Mol? en laat onze columnist John zijn licht schijnen op Expeditie Robinson. Nu zijn wij op zoek naar een Temptation Island-columnist, die elke week bij zijn of haar eigen kampvuur niks van de stellen heel laat en de waarheid bovenwater haalt!

Over Showbizznetwork.nl

Showbizznetwork.nl is zes jaar geleden opgericht door Pieter Jongsma en wordt dagelijks door negen redacteuren voorzien van nieuwsartikelen, recensies, blogs en columns. Het schrijven voor Showbizznetwork.nl is op vrijwilligersbasis, maar is enorm leuk en leerzaam! De meeste redacteuren willen later een baan in de media en voor hun is Showbizznetwork.nl een mooie start. Het staat goed op je CV!

Meld je hieronder aan:

Naam*:

E-mailadres*:

Motivatie*:

Voor vragen kan je contact opnemen met Daniël Schalk, hoofdredacteur van Showbizznetwork.nl, via [email protected]. Heb je al ervaring met schrijven en wil je een portfolio opsturen? Mail dan ook naar [email protected].

Reageren is uitgeschakeld.