Giel Beelen breekt in bij uitzending NPO 3FM

Giel Beelen was vanmorgen voor even te horen bij zijn oude werkgever NPO 3FM. De radio-dj begon vanmorgen met zijn ochtendshow op Radio Veronica, maar was met een opvallende promotiestunt te horen op 3FM. Giel brak in bij de uitzending op 3FM en maakte reclame voor Radio Veronica.

Na het nummer ‘In Your Arms’ van Chef’Special was Giel te horen. “Hé hallo, Giel hier. Misschien ken je me, ik heb hier heel lang op de radio gezeten, maar ik ben vandaag begonnen bij Veronica. En dat wilde ik je effe laten weten”, klonk het bericht van de dj in de uitzending van Sander Hoogendoorn.

Vervolgens werd het audiofragment van Beelen abrupt gestopt door Sander, die Domien Verschuuren tijdelijk vervangt in de ochtend. “Dit zit gewoon in die plaat verwerkt”, zei Hoogedoorn. “Ik denk dat we effe van iemand het wachtwoord moeten wijzigen”, vervolgde de radio-dj van NPO 3FM.

Giel Beelen is vanaf vandaag terug in de ochtend. Vanmorgen trapte de voormalige NPO 3FM-dj zijn nieuwe ochtendshow op Radio Veronica af. De radio-dj was eind augustus voor de laatste keer te horen op de publieke jongerenradiozender NPO 3FM en vertrok daarmee na bijna 20 jaar bij de radiozender.

Foto: VARA / Michel Schnater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *