Giel Beelen en Kim Feenstra maken eigen kalender

Giel Beelen en Kim Feenstra maken een eigen kalender, de VeroniCalender, een verjaardagskalender met stijlvolle, pure foto’s van twaalf vriendinnen van de muziekzender.

Onder andere Ellen Hoog, Birgit Schuurman, Anouk Hoogendijk en Suzanne Schulting poseren voor haar lens. De VeroniCalender is vanaf begin juli verkrijgbaar en de netto opbrengst van de verkoop gaat naar Free A Girl, een stichting die zich inzet om kinderprostitutie over de hele wereld tegen te gaan.

Veronica-dj Giel Beelen: “Na het verdwijnen van de walk-on-girls bij het darten, de pitspoezen bij de Formule 1 en de ringgirls bij het boksen gaan wij het vrouwelijk schoon weer in het zonnetje zetten met de VeroniCalender..”

“Het is geweldig dat we hiervoor samen kunnen werken met Kim Feenstra als fotograaf. Haar eigen ervaringen uit de modellenwereld en haar enthousiasme gaan ervoor zorgen dat de twaalf vriendinnen van Veronica van de kalender afspatten. Dat we met die initiatief ook stichting Free a Girl kunnen steunen, maakt de cirkel rond.”

Foto: William Rutten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *