Giel Beelen start met ochtendshow op Radio Veronica

Giel Beelen is vanaf vandaag terug in de ochtend. Vandaag trapt de voormalige NPO 3FM-dj zijn nieuwe ochtendshow op Radio Veronica af. De allereerste uitzending van ‘De Veronica Ochtendshow met Giel’ start Beelen op spectaculaire wijze met de populaire Nederlandse band Kensington.

Ook de rest van zijn eerste maand bij Radio Veronica ontvangt Giel veel live-acts in de ochtendshow. “Het wordt tijd dat Nederland een beetje wakker wordt geschud en dat gaan we doen, natuurlijk mét live muziek. Dat is één van de belangrijkste onderdelen van mijn ochtendshow”, zegt Giel.

Kensington staat als eerste op de nieuwe speelplaats van Giel. “Ook de dagen erna hebben we top live-acts over de vloer waaronder DI-RECT, Racoon en Miss Montreal. En het houdt niet op want ook De Staat, Jacqueline Govaert en Jett Rebel staan de komende tijd op m’n gloednieuwe speelplaats.”

Beelen is er vanaf vandaag iedere werkdag met ‘De Veronica Ochtendshow met Giel’ van 06:00 tot 09:00 uur met het laatste nieuws, het gesprek van de dag, live optredens en de allerbeste pop en rock hits. Ook de Giel Mobiel, waarin Giel iedere dag met een BN’er belt, keert terug bij Radio Veronica.

Giel Beelen was eind augustus voor de laatste keer te horen op de publieke jongerenradiozender NPO 3FM. Giel maakte zondag 27 augustus de allerlaatste uitzending van zijn live-programma On Stage en vertrok daarna na bijna 20 jaar bij de radiozender, waar hij jarenlang de ochtendshow maakte.

Bekijk hieronder het afscheid van Giel Beelen op NPO 3FM:

Foto: VARA / Michel Schnater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *