Giel Beelen in tweede editie The Roast

Comedy Central heeft Giel Beelen weten te strikken voor de tweede editie van The Comedy Central Roast Of… The Comedy Central Roast of Gordon was vorig jaar de eerste succesvolle Nederlandse editie van het iconische Comedy Central programma.

Beelen de onlangs 3FM verruilde voor het commerciële Radio Veronica heeft er zin in. “Ik vind het onwijs tof en een hele grote eer. Het is te gek dat Comedy Central het lef heeft gehad om de traditie te starten om elk jaar een Roast te houden en ik ben heel trots dat ik de tweede Roastee ben die plaats mag nemen op die erestoel.” 

Naast Gordon gingen onder andere Rob Lowe, Justin Bieber, Donald Trump, James Franco en Charlie Sheen hem al voor. “We only roast the ones we love”. In The Roast of… worden Roastees geconfronteerd met gênante momenten en hun opvallende eigenschappen. Onder leiding van een messcherpe ‘Roast Master’ krijgt Giel Beelen het vuur aan de schenen gelegd door zijn ‘frenemies’, bestaande uit een panel van bekende Nederlanders die zich zijn collega’s, vrienden en vijanden noemen.

Het vuur wordt extra opgestookt wanneer Giel Beelen aan het einde van de show zijn vlijmscherpe repliek mag geven. Wie de eervolle rol van Roast Master vervult en wie plaats gaan nemen in het Roast panel, maakt Comedy Central binnenkort bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *