‘GTST-acteurs willen uit websoap Telegraaf’

Ruud_Feltkamp_als_Noud_Alberts (Small)Pip Pellens en Ruud Feltkamp willen niet langer meewerken aan De Blauwe Bank. Volgens de makers van de nieuwe websoap van De Telegraaf zijn de GTST-acteurs geschrokken van alle publiciteit rond De Blauwe Bank. Vorige week verschenen berichten dat RTL niet blij zou zijn met het project.

“Er zijn afspraken, mails. We zijn stomverbaasd”, reageren makers Tim Satony, Winston Rodriguez en Bas Andries in De Telegraaf. “Vooraf is door GTST-producent Endemol wel degelijk toestemming verleend om mee te doen aan het internetproject.”

Volgens Rodriguez sloeg aanvankelijk enthousiasme bij Pellens en Feltkamp onlangs ineens om. “Eerst waren er enthousiaste tweets en Facebookberichten van zelfs de agente van Ruud en toen werd opeens alles anders. Het komt erop neer dat de agenten van de twee acteurs de toestemming voor uitzending gewoon wilden intrekken, wat volgens ons niet eens kan.”

Rodriguez denkt dat de acteurs geschrokken zijn van de aandacht die de internetsoap vorige week kreeg. “We hopen dat het koudwatervrees is. We hebben dertig afleveringen klaar en werken er sinds 2011 met zijn allen aan.”

RTL gaat dinsdag met de acteurs om de tafel. “Wij gaan dat gesprek blanco in”, aldus een woordvoerster. “We zijn hoogstens verbaasd.” De Telegraaf is van plan De Blauwe Bank vanaf 22 maart drie keer per week te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *