GTST-blog: Wie vermoordde Ardil?! #2

Juvat 2Het hoge woord is eruit. Er is sprake van moord op Ardil (Juvat Westendorp). De politie van Meerdijk heeft dit feit ontdekt. Nu wordt er hard gezocht naar de dader(s). Dat Ardil in de problemen zat, was al bekend. Nu lijken deze problemen hem fataal te zijn geworden.

De politie verdenkt zelfs de zus van Ardil, Aysen (Dilan Yurdakul). Zij kan het niet gedaan hebben, op het moment dat Ardil uit het raam viel, was Aysen buiten. Toch houdt de politie er rekening mee dat ze er wel iets mee te maken kan hebben.

Een daderprofiel wordt er niet gemaakt over Aysen. Zij wilde haar problemen oplossen met haar broer. Dankzij de inzicht van Sjoerd (Guido Spek), wilde Aysen een einde maken aan haar verleden. Ze wilde het goedmaken met Ardil. Dit heeft Aysen nog net kunnen bereiken.

Daderprofiel: Anton

Wanneer Anna (Barbara Sloesen) met een koffer naar huis komt, is Anton (Joep Sertons) meteen wantrouwend. Deze wantrouwen blijkt terecht te zijn. In de koffer zit drugs, afkomstig van Ardil. Nu kan Anna niets anders dan alles toegeven.

Anton weet niet wat hij hoort, hij is woedend. Hij besluit dit ”probleem” zelf op te lossen. De drugs laat Anton op geheel eigen wijze verdwijnen. Hier weet Anna niets van en is op van de zenuwen. Haar relatie met Wiet (Pip Pellens) komt daarmee zelfs onder druk te staan.

Wiet denkt namelijk dat Anna haar bedriegt met Ardil. De twee deden geheimzinnig over de koffer. Hierdoor leek het alsof er meer speelde tussen Anna en Ardil. Dit wil Anna nu dan ook recht zetten, maar Anton is hier vel op tegen. Hoe minder mensen dit weten, hoe beter het is.

Wanneer Ardil de koffer van Anna terug wil, kan Anna niets anders dan toegeven wat er is gebeurd. Ardil is woedend en is tegelijk in paniek. De koffer moet weer bij Rox komen, maar de inhoud is leeg. Anton is op zijn beurt woedend op Ardil. Hij heeft er voor gezorgd dat Anna in de problemen is gekomen.

Net op het punt dat Ardil een ontmoeting zou hebben met Rox krijgt hij het zogenaamde ongeluk. Kan het zijn dat Anton hier meer van weet? De politie wil ondertussen al het personeel spreken van Boks, dus ook Anna. Helemaal in paniek wil Anna alles openbaar maken, ze denkt dat ze in gevaar is.

Hier is Anton het in eerste instantie mee eens. Maar dan bedenkt hij zich plotseling, hij is ook mede betrokken bij deze zaak. Zijn baan als arts in het ziekenhuis staat op het spel. De twee zeggen niets tegenover de politie. Anna heeft haar conclusie al snel getrokken. Ze stelt Anton de vraag of hij Ardil geduwd heeft.

Reden voor de worsteling zou dan zijn: bescherming. Anton wilde niet dat zijn gezin nogmaals problemen zou hebben met drugs. Hij wilde dit zelf oplossen, maar heeft Anton het ook zelf opgelost? Heeft hij Ardil geduwd waardoor hij uit het raam is gevallen? De bewuste koffer is ondertussen verbrand door Anton, waardoor er bewijs verdwijnt…

Morgenavond zal er een derde daderprofiel online gezet worden. Wie is de volgende ”verdachte” en vooral waarom? Dat wordt morgen duidelijk.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *