GTST gaat met veel spanningen van start

Nog maar twee weken en dan begint Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) weer. Na weken van afwezigheid start op maandag 3 september het nieuwe seizoen. Dinsdag kwam er een promo online. Hierin zijn weer veel nieuwe vragen ontstaan. Hoe gaat het met Nina (Marly van der Velden) aflopen? Zij zat tijdens de zomer-cliffhanger opgesloten in de kofferbak van een auto. Deze auto stond op het punt om gesloopt te gaan worden.

De enige persoon die wist waar Nina was, was Loes (Beaudil Elzinga). Maar laat die nu net een flinke smak hebben gemaakt. Het is nog maar sterk de vraag of zij die val heeft overleefd. Bing (Everon Jackson Hooi) lijkt inmiddels weer volledig te zijn hersteld. Hij werd door Loes vergiftigd met chocola. Dat hoorde allemaal bij het plan van Loes. Helaas pakte dat plan niet uit zoals ze hoopte. 

Rik (Ferri Somogyi) belandde ook in het ziekenhuis. Wederom zat Loes hier ook achter. Hij wilde Zoë (Anouk Maas) beschermen voor de gevaarlijke Loes. Loes liet zich niet zomaar tegen houden. Zij gooide een brandblusser van zich af. Deze belandde vol op het hoofd van Rik. Van Zoë en Sjors (Melissa Drost) hoort Rik dat hij maanden in coma heeft gelegen.

Ondertussen gaat de zoektocht naar Nina door. De politie heeft de zoektocht al opgegeven. Lucas (Ferry Doedens) heeft ook geen hoop meer. Voor Kimberly staat het vast dat het einde van La Nina er aan zit te komen. Zou dit kunnen betekenen dat Nina daadwerkelijk Meerdijk verlaat? Zal zij de zoveelste aanslag op haar leven nu niet overleven?

Allemaal vragen die nog onbeantwoord zijn. De antwoorden laten nog even op zich wachten. Het duurt nog maar twee weken. Dan zullen op alle vragen (hopelijk) antwoorden komen. Dé vraag was én is; heeft Nina de aanslag nu wel of niet overleefd? Daarnaast zullen ook veel kijkers benieuwd zijn of Loes nu nog in leven is, of dat zij de val niet heeft overleefd.

Goede Tijden, Slechte Tijden classics zijn iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Otto van der Toorn

Geef een reactie