GTST krijgt alweer een nieuwe inwoonster

Het soapdorp van Nederland, Meerdijk, krijgt weer een nieuwe inwoner. Annfleur van den Berg zal te zien zijn als Puck. In een interview met RTL Boulevard liet de actrice weten dat Puck een goede vriendin van Nina (Marly van der Velden) zal gaan spelen. Wanneer zij precies te zien zal zijn, is nog even de vraag.

De acteurs en actrices kwamen dinsdag samen voor de jaarlijkse castfoto’s. Dat is ieder jaar weer een bijzonder moment. Want de castfoto verklapt vaak al veel geheimen van het nieuwe seizoen. De foto wordt op een later moment bekend gemaakt. Waarschijnlijk zal dat vlak voor het nieuwe seizoen gepubliceerd gaan worden.

Daarnaast is er ook volop kritiek over de soapserie van RTL 4. Er zouden te veel jongeren meespelen en de verhaallijnen lijken ineens ‘saai’ en ‘langdradig’. Zo wordt er momenteel volop gevlogd door Valentijn Sanders (gespeeld door Vincent Visser). Hij kwam naar Meerdijk omdat hij op de vlucht leek te zijn. Deze hele vlucht was te volgen op het Instagram account van GTST.

De spanningen lopen in Meerdijk binnenkort weer hoog op. De spannende zomer-cliffhanger staat alweer voor de deur. Het lijkt erop alsof er weer slachtoffers gaan vallen. Want onlangs werd bekend dat Aysen (Dilan Yurdakul) en Zoë (Anouk Maas) de soapserie gaan verlaten. Hoe zij precies uit Meerdijk vertrekken is niet bekend.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Feriet Tunc

Geef een reactie