GTST krijgt een nieuwe inwoonster

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) krijgt binnenkort een nieuwe inwoonster. Dit nieuws werd vrijdag bekend gemaakt op de website van de soapserie van RTL 4. Actrice Zahra Lfil zal de rol van Farah gaan spelen. Farah is de vrouw van Amir (Alkan Çöklü). Voor Amir stond het vast dat zijn vrouw is overleden bij de oorlog in Afghanistan. Lang heeft Amir om zijn vrouw getreurd. Nu probeerde hij zijn nieuwe leven in Meerdijk op te bouwen.

Meteen raakte hij bevriend met Sjors (Melissa Drost). Maar Sjors voelde meer dan alleen vriendschap. Zij werd verliefd op Amir. Helaas voor Sjors wilde Amir niets van Sjors weten. Toch bleek Amir ook gevoelens voor Sjors te hebben, Langzaam maar zeker lijken de twee nader tot elkaar te groeien. Dan staat ineens de vrouw van Amir voor hun neus. Het beloofd geen warm weerzien te worden.

Amir zal niet weten wat hij ziet. Hij heeft het eindelijk afgesloten. Voor hem stond vast dat zijn vrouw is overleden. Maar nu is ze ineens weer in zijn leven. Farah zal haar huwelijk gewoon weer willen oppakken. Maar wil Amir dit ook wel? Houdt hij nog wel van zijn vrouw? Hoe zal Sjors hiermee omgaan? Zij leek net eindelijk het geluk te hebben gevonden met Amir.

Het worden in ieder geval spannende weken met de komst van Farah. Waarschijnlijk duld zij geen concurrentie van een andere vrouw. Zij zal Sjors zeker op afstand willen houden. Blijft Amir bij zijn vrouw of is de liefde voor Sjors te sterk? Die twee hebben, in de korte tijd dat zij elkaar kennen, al een hoop meegemaakt.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Geef een reactie