GTST maakt zich op voor spannende zomer-cliffhanger

Volgende week vrijdagavond 5 juli is het dan eindelijk weer zover. Dan zendt RTL 4 de spannende zomer-cliffhanger uit. Ieder jaar pakt de soapserie weer flink uit en lopen de spanningen in Meerdijk weer hoog op. Momenteel zijn de spanning al duidelijk voelbaar bij verschillende inwoners.

Vooral Janine (Caroline de Bruijn) doet een schokkende ontdekking. Zij is zelfstandig op onderzoek uit gegaan rond de verdwijning van Rob. Maar tijdens haar onderzoek komt ze achter een geheim van Ludo (Erik de Vogel). Waar is Ludo überhaupt al die tijd geweest? Hij is ineens van de aardbodem verdwenen, net als Billy de Palma (Lone van Roosendaal) overigens.

In het ziekenhuis komt Daan (Dorian Bindels) eindelijk uit zijn coma. Hij heeft een aantal weken alleen in bed gelegen. Nina (Marly van der Velden) is bij hem op het moment dat hij ontwaakt. Eenmaal bij kennis doet hij Nina een bekentenis waar Nina enorm van lijkt te schrikken. Wat biecht Daan ineens op aan Nina? Welke gevolgen zal dat gaan hebben in het nieuwe seizoen?

Sjors (Melissa Drost) en Amir (Alkan Çöklü) hebben een gezellige avond samen. Maar de pieper van Amir gooit roet in het eten. Hij moet halsoverkop naar een ernstig ongeluk. Eenmaal daar aangekomen lijkt Amir in shock. Twee inwoners uit Meerdijk moeten vechten voor hun leven. Wat is er allemaal gebeurd en wie overleeft het niet?

De spannende zomer-cliffhanger van GTST is vrijdag 5 juli vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Jaan Vrenegoor

Geef een reactie