GTST past haar leader opnieuw aan

Vanaf maandag 19 februari past Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) haar leader aan. Dit heeft alles te maken met de exit van maar liefst drie vaste personages. Hierdoor is er ruimte vrij gekomen voor twee nieuwe personages. Zo zal het neefje van Anton (Joep Sertons), Q (gespeeld door Max Willems) voorlopig nog in GTST te zien blijven. Hij zal in de leader samen met Sam (Stijn Fransen) te zien zijn.

Q kwam per toeval in Meerdijk. Toen zijn oom boodschappen bij de plaatste Lidl deed, kwamen de twee weer in contact. Van het één kwam het ander. Anton besloot om Q op te nemen in zijn huis. Linda (Babette van Veen) moest daar eerst niets van weten. Maar uiteindelijk lijkt het erop alsof het nooit anders is geweest. 

Naast Q zal ook Loes (gespeeld door Beaudil Elzenga) haar plek opeisen in de leader. In GTST is Loes de vervanger van Nina (Marly van der Velden). Maar helaas denkt Loes dat zij Nina compleet moet vervangen, in zowel werk als privé. Loes heeft namelijk een oogje op Bing (Everon Jackson Hooi), die weer getrouwd is met Nina. Nina verliet Meerdijk tijdelijk om aan de slag te gaan in Tokio. Maar wanneer zij terugkeert naar Meerdijk, lijkt Loes niet blij te zijn.

Q en Loes vervangen daarmee drie vaste personages in de leader. Zo verliet Job (Jorn Knotter) de soap van RTL 4. Hij reisde zijn ex-vriendin, Anna, achterna. Kort daarna verliet ook Buddy Vedder de soapserie. Hij was te zien als Rover, de zoon van Linda. Ook Robin Martens moest GTST verlaten. Zij was te zien als Rikki, de dochter van Rik (Ferri Somogyi).

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *