Guido Spek blijft toch in GTST

Acteur Guido Spek blijft toch in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Dit liet de acteur weten in het AD. Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de acteur mogelijk de soapserie van RTL 4 zou verlaten.

Guido is beter bekend als Sjoerd Bouwhuis. Het leven van Sjoerd was dit jaar behoorlijk zwaar. Zo zat zij vader Anton (Joep Sertons) een lange tijd vast vanwege de moord op Jan Maes. 

Maar er staat ook iets positiefs te gebeuren. Hij gaat eindelijk trouwen met zijn grote liefde Aysen (Dilan Yurdakul). De relatie tussen Sjoerd en Aysen kende veel hoogte en veel dieptepunten. Na een diepe dal lijken de twee elkaar nu weer gevonden te hebben. De broer van Sjoerd, Tim (Beau Schneider) keert zelfs terug uit Kenia om bij het huwelijk aanwezig te zijn.

Guido gaat zijn werk bij GTST combineren. Naast GTST zal Guido ook in het theater te zien zijn. Vanaf het najaar is Guido te zien in de theatervoorstelling Late Lente. Daarnaast wilde acteur ook een met een eigen theatertour het land door. Dit allemaal in combinatie met GTST.

Wel zal Guido even stoppen met GTST. Zijn personage Sjoerd is van plan om een huwelijksreis te maken. Na zijn huwelijk met Aysen zal hij Meerdijk even achter zich laten. Hoelang Sjoerd op huwelijksreis zal gaan is nog niet duidelijk. Hij komt hoe dan ook weer terug naar Meerdijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *