Guns ‘N’ Roses met tour terug in Nijmegen

De legendarische Amerikaanse rockband, Guns ‘N’ Roses, komt naar Nederland. Op Woensdag 4 juli 2018 zijn ze weer live te zien in het Goffertpark in Nijmegen. Afgelopen zomer stond Nijmegen ook vol met fans van de Amerikaanse rockband.

Na een succesvolle  tour die in 2016 in de Verenigde Staten begon en in 2017 ook Europa aandeed, kondigt Guns N’ Roses nu 13 nieuwe grote Europese shows aan, en voegt daar 5 headline shows op festivals aan toe.

Het concert is onderdeel van de al twee jaar lopende Not in This Lifetime Tour, waarvoor de band van Axl Rose en Slash het Goffertpark afgelopen zomer ook al aandeed. De kaartverkoop begint aanstaande donderdag. De band is in de zomer te zien op Download Festival UK, Parijs, Madrid, Italië en het Belgische Graspop Metal Meeting. Op 3 juni start de nieuwe tour in het Olympiastadion in Berlijn en walst vervolgens door Europa met shows in Denemarken, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, België, Spanje, Nederland, Polen, Noorwegen, Zweden en Duitsland. Ze spelen voor de eerste keer in de geschiedenis ook in Estland.

Het Europese deel van de Not In This Lifetime Tour heeft in 2017 meer dan 1 miljoen tickets verkocht. Daarmee maakt het de meest succesvolle rocktour van dit jaar. Het bewijst onbetwist dat de attitude, geest en invloed van zowel Guns N’ Roses als Rock als genre nog steeds even sterk als altijd is.

De afgelopen tien jaar heeft Guns N ‘Roses overal ter wereld uitverkochte shows gespeeld en festivals geheadlined. In navolging van de veelgeprezen release van het album Chinese Democracy in 2008. Guns N ‘Roses is een van de belangrijkste en meest invloedrijke acts in de muziekgeschiedenis met 6 studioalbums op zak.

Foto: Wikimedia Commons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *