Guus Meeuwis en André Hazes op Strandfestival ZAND

Guus Meeuwis, André Hazes en Ronnie Flex & Deuxperience staan op het vernieuwde Strandfestival ZAND in Almere. Dat heeft de organisatie laten weten. Ook Kraantje Pappie, Kriss Kross Amsterdam en Tino Martin zijn aanwezig.

Naast het vertrouwde hoofdpodium nabij het water, zijn er dit jaar twee nieuwe podia met een eigen muzikaal thema: ZAND Danst heeft, naast Kris Kross Amsterdam, ook 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo achter de draaitafels staan terwijl ZAND Feest speciaal wordt ingericht voor de partygangers. Hier staan onder meer Snollebollekes, Wipneus & Pim en de populaire volkszanger Tino Martin op het programma.

Machiel Hofman van organisator Tribe Company over de uitbreiding van het festival: “ZAND is al elf jaar een gezellig strandfestival voor jong en oud. We merken echter dat mensen op zoek zijn naar meer beleving en verrassing op festivals. Daarom hopen we met de nieuwe podia en het bredere programma nog meer in te spelen op de wensen van onze bezoekers. Strandfestival ZAND blijft zon, water en strand maar vanaf deze editie krijgt het een stuk meer variatie”.

In een later stadium zal de organisatie meer namen toevoegen aan alle drie de podia. Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. De kaartverkoop start donderdag 7 februari.

Foto:  William Rutten

Geef een reactie