Guus Meeuwis en Typhoon ook op Strandfestival ZAND 2018

Guus Meeuwis en Typhoon zijn toevoegt aan de 11e editie van Strandfestival 2018. Zo maakte de organisatie bekend. Lucas & Steve en Coen & Sander zijn maken ook hun opwachting. Eerder werd al bekend dat de Zeeuwse band BLØF en zangeres Anouk zullen optreden op het strandfestival.

Dat Guus Meeuwis opnieuw van de partij is mag geen verrassing heten. De Brabantse zanger maakt zijn negende opwachting in elf edities en heeft het festival dan ook steevast in zijn agenda staan. De wederzijdse liefde bleek ook dit jaar weer uit de bezoekersenquête waarin maar liefst 95% van de bezoekers aangaf dat Guus Meeuwis het festival jaarlijks moet afsluiten.

Voor Typhoon is Strandfestival ZAND een van de weinige festivals die hij in 2018 aan doet. De rapper uit Zwolle werkt aan nieuw materiaal en zal daarom slechts op een select aantal festivals te zien zijn.

Lucas & Steve en Radio 538 disjockeys Coen & Sander zullen optreden op ‘ZAND Danst’, een podium speciaal voor dance liefhebbers. Het DJ-duo, bekend van hun 2017 zomerhit ‘Up Till Dawn’, was ook in 2017 een van de smaakmakers van het dans programma. De komende maanden zullen er nog meer DJ’s aan het programma van het festival worden toegevoegd, ook volgen er nog aanvullingen op het reguliere programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *