Halve finale WIDM trekt met gemak 2 miljoen kijkers

Zaterdagavond zond AVROTROS de halve finale van Wie is de mol? uit. Het werd dan ook weer een spannende halve finale. Op social media raakten de fans niet uitgesproken over de deelnemers. In totaal was de halve finale goed voor 2.631.000 kijkers, goed voor de eerste plek in het kijkcijferoverzicht. Dat zijn er meer dan een week eerder. Vorige week keken er namelijk 2.238.000 mensen naar Wie is de mol? AVROTROS ziet een marktaandeel binnen komen van 35,3 %.

Direct na de halve finale van Wie is de mol? kon de kijker zappen naar NPO 3. Hier was weer een nieuwe aflevering van Moltalk te zien. Een week geleden bereikte de talkshow een miljoenenpubliek. In verband met het schaatsen verhuisde Moltalk éénmalig naar NPO 1. Zaterdagavond keken er dan ook weer 1.175.000 mensen naar Moltalk. Dat is goed voor de negende plek in het kijkcijferoverzicht. AVROTROS ziet een marktaandeel binnen komen van 17,1 %.

Paul de Leeuw stelde vorige week behoorlijk teleur. Slechts 637.000 mensen keken er naar Wie steelt mijn show? Zaterdagavond, direct na Wie is de mol?, keken er weer meer mensen dan de weken ervoor. In totaal wist Paul namelijk 843.000 mensen te bereiken. Met de kijkcijfers staat Paul op plek dertien in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor de VARA komt uit op 12,8 %.

RTL 4 deed het wederom prima. Weet ik veel, de kennisquiz van Linda de Mol, bereikte weer 1.729.000 kijkers. Een week geleden keken er ook al 1.508.000 kijkers. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staat Linda op de derde plek in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt hierbij uit op 24,1 %.

Daarna was het weer tijd voor liefde bij RTL 4. Robert ten Brink deelde weer massaal de liefde uit. Dit deed hij dan ook voor 1.722.000 kijkers. Het komt dan ook niet vaak voor dat Linda meer kijkers bereikt dan Robert. Een week eerder genoten er ook al 1.526.000 kijkers van de liefde van Robert. Met de kijkcijfers van zaterdagavond staat Robert op de vijfde plek in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor RTL 4 komt daarbij uit op 26,8 %.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert. 

Bekijk Wie is de mol? terug via TVblik. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *