‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen wordt verfilmd’

De populaire televisieserie, Het geheime dagboek van Hendrik Groen, wordt mogelijk verfilmd. Dat maakte presentator en acteur André van Duin vrijdagavond bekend. Van Duin was te gast in het NTR programma, College Tour. De presentator van College Tour, Twan Huys voelde Van Duin stevig aan de tand hierover.

Dat er plannen voor een film zijn werd wel duidelijk. Alleen mocht Van Duin hier nog niet veel over zeggen. Maar aan de lichaamstaal van Van Duin was genoeg te merken. Het succes van de Omroep Max serie is ongekend. Zo keken er afgelopen maandagavond zeker 1.6 miljoen mensen. 

Ook werd er vrijdagavond bekend dat de serie een tweede seizoen krijgt. Waarschijnlijk speelt Van Duin dan ook weer mee. Zelf had hij niet verwacht dat hij in deze serie zou passen. Maar de kijker geniet volop van deze nieuwe serie.

Wanneer de film in de bioscopen te zien zal zijn is nog niet helemaal duidelijk. Wie weet wordt hier binnenkort meer over bekend gemaakt. Tot die tijd kan de kijker nog even genieten van de serie. Er komen namelijk nog drie afleveringen. Zo is de tiende aflevering aanstaande maandagavond om 22.45 uur te zien bij Omroep Max op NPO 1.

College Tour zal in 2018 weer terugkeren bij NPO 2. Wel zal het programma verhuizen. Dit seizoen was het programma op de vrijdagavond van NPO 2 te zien. Huys maakte vrijdagavond, in de laatste aflevering van het huidige seizoen, bekend dat het volgende seizoen op de zondagavond te zien zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *