Het Geluid na ruim tien weken geraden

Het Geluid van Qmusic is na ruim tien weken geraden. Vanmorgen wist Kim Stolk Het Geluid te raden. Zo werd duidelijk in de ochtendshow met Mattie, Fien en Igmar.

Het “vastklikken van het lipje van een fotolijstje” was het juiste antwoord. De 35-jarige Kim Stolk uit Pijnacker wist Het Geluid te raden en wint daarmee het recordbedrag van €63.700,- belastingvrij. “Het was echt een gok. Ik twijfelde nog tussen het breken van een cracker en het fotolijstje, pas op het laatste moment switchte ik”.

Kim kan bijna niet geloven dat het antwoord goed blijkt te zijn. “Nee joh!” roept ze als Mattie de uitslag geeft. Mattie zegt daarop “Ik sta hier te trillen op mijn benen!” waarna Kim lachend roept “Ja, ik ook!” Van het geld wil ze in ieder geval een mooie reis gaan maken met haar vriend.

Voor het eerst kon er dit jaar ook in de Qmusic app meegespeeld worden met de kandidaat op de radio. 177 spelers gingen mee met het antwoord van Kim. Onder hen  wordt een extra 10.000 euro verdeeld. De afgelopen twee weken hielp De Jury van Het Geluid mensen dichterbij de oplossing door iedere dag luisteraarsvragen te beantwoorden met ‘JA’ of ‘NEE’.

Bekijk hier de beelden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *