HHB-winnaar Hans te gast in Smaakt Naar Meer

Kersverse winnaar van Heel Holland Bakt, Hans, is woensdagavond te gast in Smaakt Naar Meer. Daar schuift hij aan bij presentator André van Duin. De finale van Heel Holland Bakt zal uitvoerig worden besproken. Aan de desk van Smaakt Naar Meer zal ook Richard Groenendijk plaats nemen. Hij is één van de Bekende Nederlanders die groot fan is van het populaire kookprogramma.

Daarnaast zullen ook de twee juryleden; Janny en Robèrt te zien zijn. Maar ook zullen de andere bakkers van het vijfde seizoen hun opwachting maken. Het wordt de spreekwoordelijke kers op de taart. Want de kijker krijgt overduidelijk geen genoeg van Heel Holland Bakt. De finale werd afgelopen zondagavond door ruim 3,4 miljoen mensen bekeken.

Hiermee wist Heel Holland Bakt een kijkcijfer record te scoren. De halve finale, een week daarvoor, wist ook al door de magische drie miljoen grens te komen. In die aflevering moest Ine de tent verlaten. Afgelopen zondag streed Hans tegen Marjolein en Gwenn. Het bleef tot de laatste minuut spannend. Wie zou er nu uiteindelijk dé finale gaan winnen? Dat werd uiteindelijk Hans, die zich na drie opdrachten nu de beste thuisbakker van Nederland mag noemen.

Na Smaakt Naar Meer is de spreekwoordelijk koek even op. Maar de fans hoeven niet te treuren. Heel Holland Bakt komt namelijk volgend jaar gewoon weer terug. De inschrijvingen voor het zesde seizoen zijn al weer geopend. Of André dan wederom te zien zal zijn als presentator is nog niet bekend. In een interview met Shownieuws gaf hij aan dat Martine Bijl het kookprogramma weer zal presenteren.

Smaakt Naar Meer is woensdagavond om 21.25 uur te zien bij Max op NPO 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *