Holland’s Got Talent is begin 2019 weer te zien

Vanaf januari 2019 keert de talentenjacht weer terug bij RTL 4. Dit nieuws werd dinsdag bekend gemaakt via Instagram. De opnames voor een nieuw seizoen van Holland’s Got Talent zijn in volle gang. Op dinsdag zijn de laatste opnames voor de audities in Zwolle. De afgelopen vijf dagen stond theater De Spiegel volledig in het teken van de talentenjacht.

Iedereen met talent kon zich opgeven voor het nieuwe seizoen. Of het nu dans is of zang of een goochelact, iedereen was meer dan welkom. In Zwolle mochten de kandidaten hun talent laten zien aan de jury. Naast de vier juryleden zaten er ook veel mensen in het publiek. Niet iedere kandidaat was zich hiervan bewust. Of er weer veel talent tussen zit, is nog even de vraag. 

Wel zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo nam Paul de Leeuw de juryplek van Gordon over. Hij zit op dezelfde plek waar Gordon zat. Naast Paul zit Chantal Janzen, die al meerdere seizoenen te zien is als jurylid. Zij nam de rol van jurylid over van Patricia Paay. Daarnaast zit Dan Karaty, hij is een plekje opgeschoven. Als laatste is Angela Groothuizen te zien. Dit wordt derde seizoen als jurylid.

De presentatie is dit seizoen in handen van Humbero Tan. Hij nam het stokje over van Johnny de Mol. Die stapte onlangs nog over van RTL naar SBS. Momenteel is hij nog te zien als presentator van The Talent Project, een andere talentenjacht, van RTL 4.

Op welke dag Holland’s Got Talent te zien is, is nog niet bekend. De talentenjacht was al eens op de vrijdagavond en op de zaterdagavond van RTL 4 te zien. De vrijdagavonden stonden vaker in het teken van talentenjachten. Zo keert The Voice of Holland ook weer terug op de vrijdagavond van RTL 4. The Voice Kids en The Voice Senior waren ook op de vrijdagavond te zien.

Foto: VARA / John Kramer

Geef een reactie