Humberto bij afscheid: ‘Ik zal RTL Late Night altijd bij me dragen’

Humberto Tan heeft vanavond afscheid genomen van RTL Late Night. Na vijf seizoenen en ruim duizend afleveringen presenteerde Humberto vrijdag voor de allerlaatste keer de talkshow van RTL4, die na de zomer terugkeert met Nieuwsuur-presentator Twan Huys als nieuwe presentator.

De presentator is zijn talkshow erg dankbaar. “RTL Late Night heeft me zoveel gegeven. Wat ik ook ga doen in de toekomst, dat zal ik altijd bij me dragen. Bedankt voor het kijken. Dankjewel voor de afgelopen vijf jaar en 1055 afleveringen Late Night”, zei Humberto vanavond bij zijn afscheid.

Begin dit jaar maakte Humberto zelf in RTL Late Night bekend dat hij van RTL moet stoppen met de talkshow. “Ik ga stoppen met RTL Late Night. Dat is niet op eigen verzoek, dat is op verzoek van de leiding van RTL 4”, zei hij in februari. “Ik ben het niet met die beslissing eens, ik respecteer die beslissing wel.”

Ondanks zijn vertrek als presentator van RTL Late Night, blijft Humberto Tan wel bij RTL. Humberto tekende onlangs een nieuw contract bij het mediabedrijf, waar hij onder andere de populaire talentenjacht Holland’s Got Talent en het dansprogramma Dance Dance Dance zal gaan presenteren.

Twan Huys neemt in september het stokje over van Tan. Huys was 25 jaar lang presentator bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), waar hij onder andere Nieuwsuur presenteerde. RTL Late Night neemt ook afscheid van NH Hotel in Amsterdam. Het programma verplaatst naar een studio in Amsterdam Zuid.

Foto: RTL / William Rutten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *