‘Humberto Tan gaat Dance Dance Dance presenteren’

Het dansprogramma met Bekende Nederlanders (BN-ers) heeft een nieuwe presentator. Niemand minder dan Humberto Tan neemt het stokje over van Jandino Asporaat. Dit meldt het AD.

De presentator zal dan samen met Chantal Janzen het nieuwe seizoen gaan presenteren. De eerste drie seizoenen waren Jandino en Chantal onafscheidelijk. In het laatste seizoen kreeg Jandino nog een speciale dans van Chantal. 

Humberto deed zelf ook al eens mee aan Dance Dance Dance. Hij vormde toen met zijn dochter een danskoppel. In Dance Dance Dance strijden vijf koppels tegen elkaar. Zij krijgen dan de opdracht om bekende videoclips na te dansen. In het laatste seizoen wisten Zoey Ivory en Marnix Lenselink de finale te winnen. Zij streden toen tegen Toprak Yalçiner en Stijn Fransen. Zoey en Marnix kregen de meeste punten van de jury. Hiervoor kregen zij €100.000,- wat naar de hersenstichting is gegaan.

De nieuwe koppels zijn ook al bekend. Zo gaat Bridget Maasland dansen met goede vriend Jelle de Jong. Nieuwe Tijden koppel Holly Mae Brood en Soy Kroon dansen samen. Britt Scholte gaat dansen met Urvin Monte, die elkaar kennen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Presentatrice Marlayna Sahupala en presentator Patrick Martens gaan samen dansen. Het laatste koppel wat samen gaat dansen zijn Miljuschka Witzenhausen en London Loy.

Of er iets gaat veranderen aan de jury is nog niet bekend. In het vorige seizoen zaten Dan Kararty, Igoné de Jongh en Timor Steffens in de jury. De dansopdrachten die de koppels na moesten dansen kregen zij altijd van Timor. De kans is groot dat deze drie ook in het nieuwe seizoen de jury zullen zijn.

Vandaag werd ook bekend dat Humberto Holland’s Got Talent gaat presenteren. Hij neemt hiermee het stokje over van Johnny de Mol. Johnny stapt in het najaar over van RTL naar SBS. Daardoor moest de talentenjacht op zoek naar een nieuwe presentator. Die is nu gevonden in Humberto.

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *