Humberto Tan mag door met VTBL

Humberto Tan mag ondanks de slechte kijkcijfers van het voetbalprogramma VTBL toch doorgaan met het programma. Ook na de zomer keert het programma terug op de zondagavond. Dat meldt De Telegraaf.

Volgens de krant wordt er gesleuteld aan de opstelling. Naast Theo Janssen schuift volgend seizoen ook Andy van der Meijde aan. “Kijkers vinden ons bij vlagen, maar we hebben nog niet de grote rol die we ooit zouden willen. Toch denk ik dat we op basis van de afgelopen maanden best tevreden mogen zijn.”, zo laat Theo weten een De Telegraaf.

Het programma gepresenteerd door Humberto Tan trekt wekelijks rond de 50.000 kijkers. Eerder verhuisde het programma naar de zaterdagavond en was het rond 20.00 uur te zien op RTL7. Toch keert het programma terug op de zondagavond. “Een nieuw merk bouwen kost tijd, energie en vertrouwen”, laat de zender weten aan De Telegraaf.

“Het belangrijkste is dat we met ons overkoepelende voetbalmerk VTBL weer praten over voetbal en bovenop het voetbalnieuws zitten. Het tv-programma is onderdeel van onze merkstrategie. VTBL bereikt fans ook online en via printmedia.”

Foto: William Rutten

Geef een reactie