Igmar Felicia nieuw gezicht ochtendshow Qmusic

Igmar Felicia gaat definitief aan de slag bij de nieuwe ochtendshow van Qmusic. Dat heeft Qmusic zojuist laten weten. Felicia vormt samen met Mattie Valk en Fien Vermeulen het nieuwe vaste team van de ochtendshow.

“Enorm tof om de ochtendshow op Qmusic te mogen gaan maken. Wat is er mooier dan ochtendradio? Samen met de luisteraar wakker worden en ervoor zorgen dat ze knallend de dag beginnen, daar gaan we voor zorgen! In mijn eerste week word ik gelijk in het diepe gegooid met de Black-out week. Geen idee wat Mattie en Fien voor me hebben bedacht, maar ik ga me laten verrassen. Daar is radiomaken in mijn ogen voor bedoeld.” Zo laat Igmar weten.

Igmar neemt plaats naast Mattie Valk en Fien Vermeulen, wiens rol als nieuwshost verder uitgebouwd wordt. Igmar (27) begon zijn carrière in 2013 bij SLAM!FM waar hij na een paar keer invallen al snel zijn eigen show kreeg.

In 2013 en 2014 werd hij genomineerd voor een Marconi Award voor Aanstormend Talent en in 2014 verzilverde hij deze nominatie ook. Ook werd zijn programma in 2016 genomineerd voor de prestigieuze Gouden RadioRing.

Geef een reactie