Ilse de Lange in nieuw seizoen Liefde voor Muziek

Ilse de Lange is te zien in het nieuwe seizoen van het VTM-programma Liefde voor de muziek. Naast Ilse zijn ook Laura Tesoro, Stef Kamil Carlens, Bart Kaëll, Kommil Foo, Jan Leyers en Milow dit jaar afgereist naar Sevilla om elkaars repertoire te coveren.

De artiesten hebben stuk voor stuk hun sporen in de muziekwereld verdiend, zowel op nationaal als op internationaal vlak.

De meest uiteenlopende muziekgenres komen dit seizoen aan bod met een verrassende mix van pop, cabaret, country, rock en schlager. De artiesten weten elke song naar hun hand te zetten en toveren de covers meer dan eens om tot nummers die ze zelf hadden kunnen uitbrengen.

In de eerste aflevering staat Bart Kaëll centraal. Voor de artiesten hits genoeg om uit te kiezen. Hits die door iedereen luidkeels worden meegezongen. Zijn schlagergenre wijkt wel af van dat van zijn collega-artiesten en daarom is Bart erg zenuwachtig voor zijn dag. “Ik hoop dat de ziel van mijn liedjes behouden blijft, maar vooral dat ik me onder controle zal kunnen houden, stemtechnisch, maar ook emotioneel.” De zenuwen doen Bart ook enkele geheimen verklappen. Zoals bijvoorbeeld hoe hij aan zijn artiestennaam is gekomen.

Foto: VTM

Geef een reactie