Ilse Warringa bereikt miljoenenpubliek voor de TV Kantine

In de laatste, reguliere, aflevering van de TV Kantine dook Ilse Warringa op. De actrice kroop zaterdagavond in de huid van Ilse DeLange. De meeste kijkers kennen haar beter als juf Ank uit de hitserie De Luizenmoeder. Ook als Ilse DeLange ontving Ilse Warringa veel complimenten. De gelijkenissen waren bijzonder goed gelukt.

Ook speelde Erik de Vogel een rolletje. Zo was de GTST acteur samen met Carlo Boszhard te zien in een persiflage op Paleis voor een Prikkie. Normaal gesproken is de kijker ‘Ludo Sanders’ gewend. Hier was in de TV Kantine totaal niets meer van over. In totaal zaten er dan ook weer 1.002.000 mensen klaar voor de TV Kantine. Dat zijn er wel minder dan een week eerder. Vorige week keken er namelijk 1.159.000 mensen. 

Maar met de huidige kijkcijfers staat de TV Kantine op plek twaalf in het kijkcijferoverzicht. Direct na de TV Kantine stond Linda de Mol klaar met Weet ik veel. Rond 20.40 uur keken daar weer 1.456.000 mensen. Een week eerder wist Linda 1.613.000 mensen te bereiken. Linda staat met haar kijkcijfers op de zevende plek in het kijkcijferoverzicht.

Grote winnaar van de zaterdagavond was natuurlijk Wie is de mol? Het spelprogramma van AVROTROS nadert het einde van het seizoen. De spanningen lopen nu iedere week in een hoog tempo op. In totaal keken er weer 2.463.000 mensen naar het populaire spelprogramma. Daarna zapten er zeker 982.000 mensen naar NPO 3. Daar stond namelijk Moltalk op punt van beginnen.

Wie is de Mol? staat, zoals iedere week, bovenaan in het kijkcijferoverzicht. De talkshow, Moltalk, staat op plek dertien in het kijkcijferoverzicht. Toch bleven de meeste Wie is de mol? kijkers bij NPO 1. Daar stond eerst Studio Sportwinter klaar. Daar keken 1.183.000 mensen naar. Studio Sport Eredivisie wist daarna 1.556.000 mensen te bereiken.

RTL 4 sloot haar zaterdagavond af met Op goed geluk. Maar daar kijken niet zoveel mensen meer naar. In het begin lagen de kijkcijfers voor het liefdesprogramma rond het miljoen. Zaterdagavond liepen de kijkcijfers terug naar 721.000 kijkers. Een week eerder keken er nog 982.000 mensen. Met de huidige kijkcijfers staat Gordon op plek vijftien in het kijkcijferoverzicht.

De TV Kantine op RTL 4 en Wie is de mol? op NPO 1. Wat zou SBS6 daar tegenover zetten? Wederom een Harry Potter film. Helaas werd deze niet heel goed bekeken. In totaal keken daar slechts 275.000 mensen naar. Het best bekeken SBS6 programma van de zaterdagavond was Hart van Nederland met 599.000 kijkers.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert. 

Foto: Instagram MakingHerrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *