Ilse Warringa duikt op in de TV Kantine

Actrice Ilse Warringa is zaterdagavond in de TV Kantine te zien. Zij kruipt in de huid van zangeres Ilse de Lange. Dat werd afgelopen dinsdag bekend gemaakt. In de scene zit Ilse naast Anouk, een rol van Carlo Boszhard. Beide coaches van The Voice zitten naast elkaar voor Loltalk, een variant van Moltalk. Dat de beide zangeressen geen vriendinnen zijn, zal snel duidelijk worden.

Het is voor het eerst dat Ilse in de TV Kantine te zien is. De actrice scoort momenteel vooral op de zondagavond als Juf Ank in de Luizenmoeder. Deze Nederlandse comedyserie over het leven op een basisschool is een regelrechte hit. Zo keken er afgelopen zondag zeker 3,5 miljoen mensen naar de aflevering over lentekriebels. 

Dat de Luizenmoeder een succes is, zag ook Carlo. Hij besloot om een persiflage te maken op deze comedyserie. Zelf speelde Carlo de rol van directeur Anton. De rol van juf Ank werd gespeeld door Jelka van Houten. Het werd een leuke persiflage, maar er gaat niets boven de echte Luizenmoeder.

Naast Ilse zal ook Elise Schaap weer te zien zijn. Dat zij kan persifleren wist de kijker al. Zo speelde Elise al eens op een hele bijzondere manier de rol van Sylvie Meis. Zaterdagavond zal Elise in de huid kruipen van Olcay Gulsen. In de promo is het niet van echt te onderscheiden.

De TV Kantine is zaterdagavond om 20.05 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Instagram Makingherrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *