‘Inge Schrama keert terug in GTST’

Fotograaf William Rutten zorgt voor vraagtekens rondom een mogelijke terugkeer van Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Inge Schrama in de soapserie van RTL 4. Dit blijkt uit een foto van fotograaf William Rutten van Inge, die hij dinsdag plaatste op Instagram. Hierbij waren de hashtags #IngeSchrama #WilliamRutten #gtst te lezen. Dat kan betekenen dat Inge mogelijk weer in de huid van het personage Sjors zal kruipen.

Sinds 5 juni 2017 was Inge niet meer te zien in GTST. Haar rol werd toen overgenomen door actrice Melissa Drost. Het heeft even geduurd, maar Melissa was ook in de leader van GTST te zien. Samen met acteur Alkan Çöklü, die de rol van Amir speelt, was Melissa te zien. Daarnaast is Melissa ook te zien op de cover van het GTST Magazine. Het leek erop alsof Melissa de rol van Sjors nog wel even zou blijven spelen.

Wanneer Inge weer te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt. Momenteel zendt RTL 4 oude GTST afleveringen uit. Hier was Inge al een aantal keer te zien. Na meer dan een jaar afwezigheid lijkt het erop alsof de ‘oude’ Sjors weer in Meerdijk te zien zal zijn. Of dit gevolgen gaat hebben op de verhaallijn is ook nog niet bekend. Want er is veel gebeurd met Sjors.

In het echte leven kregen Melissa en Alkan een relatie. Daarnaast leek het erop alsof Sjors en Amir ook eindelijk een relatie kregen. Net nu de twee dichterbij elkaar komen, komt de ‘oude’ Sjors weer terug. Maar of er ook echt een relatie zal ontstaan tussen Sjors en Amir is ook nog maar de vraag. De twee draaiden maanden lang om elkaar heen. Net toen zij een relatie wilden beginnen, kwam de overleden vrouw van Amir terug in zijn leven.

Maar helaas bleven de twee niet lang bij elkaar. Tijdens hun nieuwe huwelijk kreeg Amir’s vrouw, Farah, een ongeluk. Zij viel van een balkon in een kerk naar beneden. Die val heeft zij niet overleefd. Een paar weken later keerde de ex-man van Sjors, Tim, terug naar Meerdijk. Het leek er even op alsof de oude liefde tussen die twee weer zou opbloeien. Toch kon Sjors niet langer om haar gevoel voor Amir heen.

Tijdens de zomer-cliffhanger leek het erop alsof Amir ook gevoelens toonde voor Sjors. De twee vielen elkaar zoenden in de armen. Houdt dat in dat de twee elkaar dan eindelijk echt gevonden hebben? Dat moet nog even blijken in het nieuwe seizoen. Het antwoordt op die vraag laat dus nog even op zich wachten.

Goede Tijden, Slechte Tijden classics is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL / Otto van den Toorn

Geef een reactie