Inge Schrama verlaat opnieuw GTST

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) moet het binnenkort een tijdje zonder Inge Schrama doen. De actrice is beter bekend als Sjors Langeveld, de dochter van Martine Hafkamp (Inge Iepenburg). Bij de jaarlijkse cast foto was Inge de grote afwezige. Maar de rol van Sjors gaat gewoon door.

De rol wordt vanaf 5 juni overgenomen door actrice Melissa Drost. Zij zal dan tijdelijk de rol van Sjors op zich gaan nemen. Voorlopig blijft het personage Sjors dus te zien in Meerdijk. Na het vertrek van haar moeder, Martine, leek het er even op dat Sjors ook Meerdijk zou gaan verlaten. Sjors heeft een hoop ellende veroorzaakt samen met haar moeder. Maar haar moeder is daardoor op de vlucht geslagen, zonder Sjors mee te nemen. 

Het is overigens niet voor het eerst dat Inge de soapserie tijdelijk verlaat. In 2013 nam actrice Sanne Vogel de rol van Inge tijdelijk over. Dit had toen te maken met de zwangerschap van Inge. Of Inge later alsnog wordt toegevoegd aan de nieuwe cast foto is niet bekend. In het nieuwe seizoen zal Inge weer te zien zijn als Sjors.

De zomer-cliffhanger van GTST komt steeds dichterbij. Het leek erop alsof Martine centraal zou staan in de cliffhanger. Dat pakt nu ineens anders uit. Afgelopen maandag was Martine voor het laatst te zien in Meerdijk. Met een sprong uit een vliegende helikopter kwam er na twee maanden een einde aan het leven van Martine.

Ondanks het vertrek van Martine, blijven haar sporen nog altijd zichtbaar. Vrijdagavond kwamen Bing (Everon Jackson Hooi) en Nina (Marly van der Velden) erachter dat Martine alles goed heeft voorbereid. Haar wraakplan tegen Ludo (Erik de Vogel) blijkt erg succesvol te zijn. Dat zal nog grote gevolgen gaan hebben voor de komende weken.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik. 

Foto: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *