Insiders: ‘Overstap Rob Stenders naar Veronica al rond’

NPO Radio 2-dj Rob Stenders maakt de overstap naar John de Mol’s Talpa. De radio-dj heeft ‘ja’ gezegd tegen Radio Veronica om aan de slag te gaan als zenderbaas. Dat hebben bronnen bevestigd aan het AD. “De champagne is al gedronken”, aldus insiders tegenover de krant.

Het AD meldde eerder vanavond dat Rob Stenders door Talpa zou zijn gevraagd om zenderbaas te worden van Radio Veronica. De presentator van Platenbonanza op Radio 2 zou later deze week laten weten of hij wel of niet naar Talpa vertrekt, maar nu meldt het dagblad dat het dus al rond is.

Volgens Luuk Ikink, de co-host van RTL Boulevard, zijn de gesprekken tussen Stenders en Talpa nog niet volledig afgerond. “Wij spraken net de woordvoerder van Talpa en die laat weten dat er gesprekken zijn gevoerd in een afrondende fase, maar dat ze nog niet zijn afgerond”, schrijft hij op Twitter.

Volgens het Algemeen Dagblad kan Stenders als zenderbaas naar verluidt 4 à 5 ton per jaar verdienen en krijgt hij van Talpa ‘carte blanche’ om te doen wat hij wil. Momenteel moet hij de zendtijd in de middag op Radio 2 delen met Annemieke Schollaardt. Zijn contract bij BNNVARA loopt in januari 2019 af.

Foto: Ben Houdijk / Bewerking Showbizznetwork.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *