Irene Moors deelt met 200.000 kijkers haar bed

Zaterdagavond waren veel ogen gericht op SBS6. Om 21.30 uur ging het nieuwe seizoen van Naar bed met Irene van start. In deze eerste aflevering was Brigitte Kaandorp te gast. Zij belandden voor het oog van 207.000 kijkers in bed.

Bij het slot zong zangeres Maan nog een liedje voor Brigitte. Met de 207.000 kijkers staat Irene op de onderste plek in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor SBS6 komt uit op 4,3 %.

Daarvoor was Irene Moors ook al te zien. Zij presenteerde de live finale van Topper Gezocht! In deze zoektocht gingen de vier Toppers op zoek naar nummer vijf. Deze finale werd uiteindelijk gewonnen door Esmee. Hiermee is zij de eerste vrouwelijke Topper. De live uitzending wist om 20.00 uur 383.000 kijkers te bereiken. Dat zijn er minder dan een week eerder. Vorige week keken er namelijk 422.000 mensen.

Later op de zaterdagavond was één Topper nog even alleen te zien. Jeroen van der Boom was om 23.00 uur te zien in De beste liedjes van… In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen waren de meiden van oG3NE te gast. Zij zongen onder andere hun Songfestival nummer Lights And Shadows. De eerste aflevering leverde Jeroen zeker 306.000 kijkers op.

Daarmee wist hij met gemak te winnen van The Big Music Quiz. De muziekquiz van Humberto Tan moest genoegen nemen met 272.000 kijkers. Beide muziekprogramma’s staan op de plekken negentien en éénentwintig in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor SBS6 komt uit op 10,1 % en voor RTL 4 op 9,7 %.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert. 

Foto: SBS/ Nick van Ormondt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *