Irene Moors komt binnenkort met ‘pittig nieuws’

Presentatrice Irene Moors plaatste maandagochtend een opvallende foto. ‘We houden het nog even spannend! Maar er mag geraden worden! #teaser #leuknieuws #carloenirene #bringbackmemories #binnenkort meer’. Op de foto stond de tekst ‘Pittig nieuws’. Inmiddels stromen de reacties langzaam binnen.

Het kan er mee te maken hebben dat Telekids dit jaar dertig jaar bestaat. Het kinderprogramma was jarenlang een succes op de zaterdagochtend van RTL 4. Samen met Carlo Boszhard was Irene jarenlang het gezicht hiervan. Een onderdeel van Telekids was Pittige Tijden, een persiflage op Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST).

In Pittige Tijden kwamen veel personages uit GTST voorbij. Zo speelden onder andere Linda, Laura, Robert, Arnie, Rik en Jessica de hoofdrol. Iedere week kwam er ook een gast langs, die ook een rol meespeelde. Zo was er zelfs een keer een Frans Bauer kabouter, die gespeeld werd door Frans Bauer zelf.

De meeste reacties onder de foto gaan over Telekids. De meeste mensen hopen op een comeback van Carlo en Irene. Ook zijn er mensen die hopen dat Irene terugkeert bij RTL 4. Zij stapte een paar jaar geleden over naar SBS6. Maar haar contract werd daar niet verlengd waardoor ze eventueel terug kan keren bij haar oude werkgever, RTL 4.

Carlo en Irene gaan in ieder geval samenwerken voor het nieuwe seizoen van de TV Kantine. Carlo liet al een klein beetje los over het nieuwe seizoen. In 6 Inside vertelde Carlo dat de TV Kantine een persiflage gaat maken op 6 Inside. Dus zitten hij en Irene iedere dag voor de televisie om te oefenen. Irene mag dan weer in de huid van Fiona Hering kruipen en Carlo zal Albert Verlinde weer gaan spelen.

Foto: SBS/ Nick van Ormondt

Geef een reactie