Jack Spijkerman terug met Kopspijkers

Jack Spijkerman keert begin december eenmalig terug met Kopspijkers. Het programma is voor een keer terug op de zaterdagavond. Bert Visscher en Brigitte Kaandorp zijn ondere andere te zien de speciale DWDD Heimwee: Kopspijkers. 

Het wordt een ouderwetse Kopspijkers met natuurlijk Jack Spijkerman als presentator en meer cabaret en typetjes dan ooit: o.a. Peter Heerschop, Viggo Waas, Hans Sibbel, Owen Schumacher, Erik van Muiswinkel, Sanne Wallis de Vries en Paul Groot. Het bekende Kopspijkers-spel wordt deze avond gespeeld door Bert Visscher en Brigitte Kaandorp, er is livemuziek van Van Dik Hout en nog veel meer. 

Bijna 25 jaar geleden presenteerde Jack Spijkerman op de late zaterdagavond het programma Spijkertijd, al snel verhuisde het programma naar prime time zaterdagavond met de titel Kopspijkers. Het VARA-programma liep ruim tien jaar en was destijds een van de succesvolste programma’s met geregeld meer dan 3,5 miljoen kijkers.

DWDD Heimwee: Kopspijkers is 7 december om 21.30 uur op NPO 1.

Foto: BNNVARA

One comment on “Jack Spijkerman terug met Kopspijkers

  1. Krijn Kooijman schreef:

    Ik hoop zo dat, a.s. zaterdag in Kopspijkers, Mike Boddé wordt ingepast met zijn creatie als minister Opstelten. Ik heb me bescheurd toen ik het vorige keer zag. Geweldig !!! Wilt u hierin bemiddelen a.u.b., ik weet niet hoe ik hem (Jack Spijkerman) anders hierover zou kunnen benaderen.

Geef een reactie