Jan Kooijman tweede slaapgast Glazen Huis

Jan Kooijman is de tweede slaapgast tijdens 3FM Serious Request. Kooijman maakte het nieuws zelf bekend in de ochtendshow van Domien Verschuuren. In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 december vergezelt de presentator en acteurs de dj’s in het Glazen Huis in Apeldoorn.

Van 18 tot en met 24 december voert NPO 3FM actie om verscheurde families in conflict- en rampgebieden weer samen te brengen. Tijdens zijn verblijf van 12 uur eet hij niets en zamelt hij geld in voor het Rode Kruis.

Jan kijkt erg uit naar zijn nacht in het Glazen Huis: “Ik hoop Domien, Angelique en Sander niet alleen weer wat extra energie te geven, maar ook een mooi bedrag op te halen voor deze stille ramp. Het lijkt mij verschrikkelijk om noodgedwongen gescheiden te zijn van je ouders, je partner, je kinderen en de rest van je familie. Zonder te weten waar ze zijn en hoe het met ze gaat. Dat zou ik nog geen dag volhouden, laat staan maanden of jaren.”

Eerder maakte de radiozender al bekend dat Robert ten Brink ook slaapgast is tijdens 3FM Serious Request. Aanstaande vrijdag maakt NPO 3FM twee nieuwe slaapgasten bekend.

Foto: Wessel de Groot / KRO-NCRV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *