Jeroen van Koningsbrugge maakt regiedebuut in Smeris

Jeroen van Koningsbrugge maakt zijn regiedebuut in het vierde seizoen van de politieserie Smeris. Dat heeft BNNVARA laten weten.  Jeroen van Koningsbrugge maakt in dit vierde seizoen zijn regiedebuut, hij neemt de regie voor zijn rekening van drie afleveringen. De overige zeven afleveringen worden geregisseerd door Marc Willard.

“Na het spelen in Smeris en het meeschrijven aan de serie is het te gek om het vertrouwen te krijgen ook een paar afleveringen te regisseren”, zo laat van Koningsbruggen weten. De acteerprestaties van Van Koningsbrugge werden onlangs beloond met de Zilveren Televisie-Ster Acteur.

In het vierde seizoen van Smeris lijkt de rust in Tilburg teruggekeerd. Willem (Dennis van de Ven) heeft de leiding over het politiekorps van Marcel (Hans Ligtvoet) overgenomen en Theo (Jeroen van Koningsbrugge) en Maartje (Kiki van Deursen) leiden een rustig leven met kleine TJ. Maar nog voordat Willem gewend is aan zijn nieuwe functie als hoofd van de politie Tilburg, belandt hij in een zaak waarin het verschil tussen recht en rechtvaardigheid op scherp komt te staan en die langzaam verandert in een spel op leven en dood.

“Dit seizoen heeft Willem de functie van zijn voormalige baas Marcel op zich genomen. De druk die dat oplevert maakt het weer een heerlijk seizoen om ‘Willem Niessen, teamchef Tilburg’ te spelen.” Zo laat Dennis van de Ven weten. Ook andere bekende castleden, zoals Susan Visser, keren terug in het vierde seizoen van Smeris. De cast wordt aangevuld met een groot aantal nieuwe personages, wie dat zijn wordt later bekend gemaakt.

Het vierde seizoen van Smeris is vanaf 21 januari te zien op NPO3.

Foto: BNNVARA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *