Jette van der Meij bezoekt Nieuwe Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) actrice Jette van der Meij is binnenkort in Nieuwe Tijden te zien. Zij reist af naar Utrecht om haar zoon, Sil (Soy Kroon), te bezoeken. Met Sil gaat het alles behalve goed. Hij heeft zwaargewond in het ziekenhuis gelegen. Al die tijd wist Laura nergens van. Zij is woedend en wil verhaal gaan halen. Door Amy (Holly Mae Brood) kwam Laura achter het geheim van Sil.

Maar Sil vindt zijn moeder maar hysterisch. Dat is één van de reden waarom hij niets gezegd heeft. Uiteindelijk beseft Sil dat Laura het alleen maar goed bedoelde. Alleen komt Laura wel op een ongelukkig moment naar Utrecht. Sil wordt namelijk beschuldigd van mishandeling. Voor Laura roepen dit nare herinnering op. 

In het verleden raakte Sil de weg volledig kwijt. Laura werd, net als veel andere inwoners van Meerdijk, opgelicht. Hierdoor werd Sil woedend en ging verhaal halen bij Rutger (Edwin Rutten). Uiteindelijk kwam het zo ver dat Sil Rutger vermoordde. Er is vervolgens lang gezocht naar de dader van de moord. Nadat Sil bekende wat hij had gedaan, verdween hij voor een lange tijd achter de tralies.

Nadat Sil op vrije voeten kwam, werd de band tussen hem en Laura alles behalve prettig. Sil vond de bemoeizucht van zijn moeder maar niets. Samen met Amy wilde hij weg uit Meerdijk. Zij besloten om samen te verhuizen naar Utrecht om daar te gaan studeren. Af en toe keren Sil en Amy terug naar Meerdijk. De laatste keer dat Amy naar Meerdijk kwam, was voor de begrafenis van haar tante, Maxime (Marjolein Keuning).

Laura blijft overigens niet lang in Utrecht. Haar plek is en blijft in Meerdijk. Al lacht het leven haar momenteel niet toe. Zij heeft besloten om ontslag te nemen als hotelmanager van de Rozenboom. Een groot deel van haar leven bestond uit de Rozenboom. Wat Laura nu gaat doen is nog niet helemaal duidelijk. Wie weet staat ze binnenkort weer achter de balie van het bekende hotel van Meerdijk.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *