Jeugdserie SpangaS met spin-off tijdens zomervakantie

De jeugdserie SpangaS gaat komende zomer door met de zomerserie ‘SpangaS op zomervakantie’. In de zomerse spin-off van SpangaS worden de leerlingen gevolgd tijdens hun zomervakantie. Elk hoofdkarakter krijgt een eigen aflevering, met ieder een eigen verhaal, drama en dilemma.

Iedere aflevering heeft een eigen sfeer. “Bij het ene karakter vertellen we het verhaal door waar we zijn geëindigd in seizoen 11 en bij het andere is het vakantieverhaal een opmaat naar het nieuwe seizoen, dat vanaf september 2018 te zien is op NPO Zapp”, aldus omroep KRO-NCRV.

Mediadirecteur Jochem de Jong van KRO-NCRV is erg blij. “Dat SpangaS nu ook in de zomer, en dus het hele jaar, te zien zal zijn, is een enorm compliment voor deze ongekend populaire serie. SpangaS op zomervakantie is een fijne opmaat naar een volgend seizoen, dat in september 2018 start”, aldus De Jong.

SpangaS is Nederlands langstlopende dagelijkse jeugddramaserie, waarvan momenteel het 11de seizoen elke schooldag wordt uitgezonden op NPO Zapp op NPO 3. De opnames van het 12de seizoen zijn momenteel in volle gang. In november dit jaar viert de serie zijn 12,5 jarig jubileum met de 2000ste aflevering.

SpangaS op zomervakantie is vanaf 2 juni, elke zaterdag, om 09:00 uur te zien op NPO Zapp.

Foto: KRO-NCRV / Annemieke van der Togt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *