Jim Bakkum gaat voor muzikale carrière

JIM_2976-525x350Jim Bakkum kan niet wachten om zich weer helemaal op muziek te richten. De 25-jarige musicalster presenteert onder meer Shownieuws en was te zien in de musical Wicked, maar Jim wil graag weer werken aan een nieuwe cd.

?Ik wil heel graag een nieuwe plaat maken?, zegt Jim tegen Novum Nieuws. ?Dat moet dit jaar gebeuren. Het begint nu echt weer te kriebelen.? De zanger denkt al na over hoe zijn album eruit moet zien. ?Ik denk dat ik in het Engels wil zingen. Ik wil lekkere singer-songwriternummers, lekker zitten en muziek maken.?

Jim heeft bewust gewacht om weer voor de muziek te gaan. ?Als ik met een musical bezig ben, is het moeilijk om mijn hoofd volledig bij de muziek te houden.?

Tijdens een fanclubdag heeft Jim al nummers getest. ?Maar misschien ga ik wel nieuwe liedjes schrijven. Ik ga kijken met welke mensen ik ga samenwerken en of ik het met of zonder platenmaatschappij wil doen.?

Jim gaat de musical Wicked, die vorige week voor het laatst te zien was, wel missen. ?Maar Wicked brak me soms wel op?, zegt de zanger, die in weekeinden vaak vier shows speelde. ?Nu ik een gezin heb is het wel fijn om af en toe ook op zondag thuis te zijn en bijvoorbeeld naar familie te gaan. Naast Wicked deed ik ook nog tv, dat werd wel heel erg vol.?

Geef een reactie