Jimi wint eerste editie van The Voice Senior

Vrijdagavond werd Jimi de winnaar van The Voice Senior. Hiermee wist hij de andere finalisten Noble, Georges en Annet achter zich te laten. Gerard Joling en Gordon waren maar wat blij met de overwinning van ‘hun’ Jimi.

Dit nieuws werd vrijdagavond bekend gemaakt in de talkshow van Twan Huys. Nadat de finale erop zat, nam RTL Late Night: met Twan Huys het stokje over. Hij praatte eerst uitvoering met de vier finalisten en met John de Mol. De bedenker van The Voice gaf aan dat hij deze versie het leukst vindt.Β 

Nu de winnares bekend is, zit het eerste seizoen van The Voice Senior erop. Jimi mag een eigen single, op EP, op gaan nemen. Daarnaast gaat hij, samen met de andere finalisten, een theatervoorstelling geven. Dit nieuws werd vrijdagavond in RTL Boulevard bekend gemaakt. Albert Verlinde nam hierover contact op met John de Mol.

Vrijdagavond werd ook bekend gemaakt dat The Voice Senior een vervolg krijgt. De kandidaten kunnen zich nu al aanmelden. Waarschijnlijk krijgt het tweede seizoen meer afleveringen dan in de eerste seizoen. Dit eerste seizoen bestond uit slechts vier afleveringen.

Als het aan John ligt, dan zitten alle vijf coaches in het tweede seizoen. De coaches zelf, Ilse DeLange, Marco Borsato, Gerard Joling & Gordon en Angela Groothuizen willen maar wat graag meewerken. ‘Dit is een perfect team’ aldus John. De kans is dus groot dat alle vijf coaches terugkeren in het tweede seizoen van The Voice Senior.

Foto: Talpa

Geef een reactie