John de Mol wil kickboksen uitzenden op Veronica

John de Mol wil ook kickboks-wedstrijden gaan uitzenden op Veronica. Dat zei de mediamagnaat vrijdagavond in de laatste uitzending van RTL Late Night met Humberto Tan. De Mol wil de rechten van Glory binnenhalen. Momenteel worden de wedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport.

De kickboks-wedstrijden zullen niet gepresenteerd worden door het VI-trio, dat na de zomer overstap van RTL7 naar Veronica. Hélène Hendriks maakte vrijdag bekend ook de overstap te maken naar Veronica. Tegen het AD zei de presentatrice dat zij mogelijk het kickboksen gaat presenteren.

Volgens De Mol past sport goed bij mannenzender Veronica, dat al de Champions League, het Nederlands elftal en het vrouwenelftal uitzendt. Daar moet ook kickboksen bijkomen “Het is allemaal nog niet rond, maar ik zou het wel willen, ja. We zijn serieus in gesprek”, aldus John de Mol in RTL Late Night.

Hij wil graag nog meer AAA-sporten binnenhalen, maar schaatsen hoort daar niet bij. “Schaatsen is overwegend dagtelevisie. Dat is voor commerciële zenders een lastige tijd om je geld terug te verdienen”, aldus De Mol. Hij heeft wel geprobeerd de Formule 1 binnen te halen, maar dat blijft bij Ziggo Sport.

Foto: Veronica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *