Johnny de Mol en Romy Monteiro presenteren DanceSing

Johnny de Mol en Romy Monteiro gaan de nieuwe talentenshow DanceSing van SBS6 presenteren. DanceSing is de nieuwe talentshow van de familiezender voor talenten die alles in huis hebben en kunnen dansen én zingen als wereldsterren als Beyoncé, Bruno Mars of Justin Timberlake.

Volgens SBS6 is DanceSing ‘keihard en slopend’. “SBS6 brengt deze twee presentatietoppers samen voor een van de grootste en zwaarste projecten van de zender ooit. Om de absolute top te bereiken, moet je nou eenmaal offers brengen, maar de prijs is enorm”, aldus de zender van John de Mol.

Eerder werd al bekend dat de wereldberoemde producer RedOne van onder andere Lady Gaga, Jennifer Lopez en One Direction zich heeft verbonden aan het nieuwe programma van SBS6. De winnaar krijgt een door RedOne en zijn team geschreven en geproduceerde track, een ultieme carrièrestart.

Talenten die bereid zijn om werkelijk alles te geven, alles achter zich te laten, onafgebroken te trainen en zich voor duizend procent in te willen zetten kunnen zich opgeven via www.sbs6.nl/dancesing. Het programma wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is in 2019 te zien.

Foto: Nick van Ormondt (Johnny) & Nico Kroon (Romy) / Bewerking door Showbizznetwork.nl

Geef een reactie