Jopie Parlevliet het theater in

jopieJopie Parlevliet maakt vanaf 15 november haar opwachting in de muzikale voorstelling ‘Midden in de Winternacht’ van haar geestelijke vader, cabaretier Richard Groenendijk. Zaterdagavond is het alweer de laatste aflevering van De Jopie Parlevlietshow op RTL 4 dit seizoen.

‘Midden in de Winternacht’ is een ode voor iedereen die Richard Groenendijk de afgelopen 44 jaar muzikaal heeft beïnvloed. Van Aznavour tot Kaandorp en alles wat daartussen zit. Groenendijk trekt voor het eerst in zijn carrière met een zeven mans band op tournee in de maanden november en december.

‘’Nu Jopie bij RTL op de zaterdagavond zo’n enorm succes blijkt, met iedere week méér dan een miljoen kijkers, vond ik dat ze in de theatershow niet mocht ontbreken’’ aldus Groenendijk. In de voorstelling brengt ook Jopie een eerbetoon aan een van háár muzikale idolen.

De theatershow begint op 15 november, waarna de voorstelling door heel Nederland te zien zal zijn. Traditiegetrouw sluit Groenendijk zijn tournee af met twee weken in het oude Luxor Rotterdam, waar hij op de Tweede Kerstdag de laatste voorstelling speelt.

Voor alle speeldate kijk op: www.richardgroenendijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *