Juliette van Ardenne in vierde seizoen Smeris

Actrice Juliette van Ardenne bekend van haar rol in de SBS6-serie Dokter Tinus krijgt in het vierde seizoen van Smeris een hoofdrol. Van Ardenne speelt de rol van de eigenzinnige rechercheur Lotte van Hees.

Eerder werd al bekend dat hoofdrolspeler Jeroen van Koningsbrugge zijn regiedebuut maakt in het vierde seizoen van de serie. “Na het spelen in Smeris en het meeschrijven aan de serie is het te gek om het vertrouwen te krijgen ook een paar afleveringen te regisseren”, zo liet van Koningsbruggen eerder weten.


In het vierde seizoen van Smeris lijkt de rust in Tilburg teruggekeerd. Willem (Dennis van de Ven) heeft de leiding over het politiekorps van Marcel (Hans Ligtvoet) overgenomen en Theo (Jeroen van Koningsbrugge) en Maartje (Kiki van Deursen) leiden een rustig leven met kleine TJ.

Nog voordat Willem gewend is aan zijn nieuwe functie als hoofd van de politie Tilburg, belandt hij in een zaak waarin het verschil tussen recht en rechtvaardigheid op scherp komt te staan en die langzaam verandert in een spel op leven en dood.

Het vierde seizoen van Smeris is vanaf 21 januari te zien op NPO 3

Foto: SBS/Elvin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *