Kandidaat Andreas blaast jury weg in ‘Everybody Dance Now’ bij RTL 4

image003 (3)In de eerste uitzending van het nieuwe RTL 4-programma ‘Everybody Dance Now’ wordt de jury op vrijdag 22 februari compleet weggeblazen door een zeer opvallende auditant. Kandidaat Andreas bezoekt, samen met zijn grootste fan zijn moeder, de audities van het dansprogramma. Hij droomde tijdens zijn werk als bakker jarenlang van een grote danscarrière.

Na lang wikken en wegen besloot Andreas zijn dansdroom achterna te gaan en zijn baan als bakker op te zeggen. Hij durft het nu aan om voor juryleden Dan Karaty, Lieke van Lexmond en Jan Kooijman te verschijnen. Maar overtuigt Andreas naast de jury ook het 250 man stemmend publiek, waardoor de finale binnen handbereik ligt?

 

In de eerste drie auditieafleveringen krijgen de acts die door zijn ook een ranking mee van het publiek. Hoe hoger deze ranking, hoe meer kans de kandidaten maken op een plek in de liveshow en op de hoofdprijs van 25.000 euro. Presentatrice Chantal Janzen ontvangt jong en oud met uiteenlopende dansstijlen als hofdans, ballroom en tapdans. Na de eerste drie auditieronden volgt één tussenronde, drie halve finales en één allesbepalende finale. De laatste vier uitzendingen zijn liveshows.

 

Uitzending RTL 4:  wekelijks vanaf vrijdag 22 februari tussen 20.30 uur en 22.30 uur

One comment on “Kandidaat Andreas blaast jury weg in ‘Everybody Dance Now’ bij RTL 4

  1. marion gall schreef:

    Super gave auditie, dit wordt beslist een van de finale acts

Geef een reactie